Каталог М32 13 Листопада 2016 18:42slovotkach

Основи здоров’я 4 клас

Підручники з Основи здоров’я 4 клас за новою програмою

Здоров’я дітей являється соціальною цінністю, справжньою невід’ємною частиною суспільного багатства. Саме тому формувати здоровий спосіб життя необхідно з самого маленького віку, можна навіть назвати це суспільним обов’язком суспільства, закладів системи освіти, та, звісно ж, самої дитини. З самого початку, маленька людина повинна розуміти, що власне здоров’я залежить від неї самої, потрібно лише приділяти цьому достатню кількість часу, старань та відповідальності.

Але для того, щоб кожний маленький учень, починаючи з першого класу, повинен мати в наявності необхідну інформацію, яка допоможе «тримати руку на пульсі», тобто виконувати легкі фізичні вправи, слідкувати за харчуванням, та не піддатися пагубним та шкідливим звичкам.

І головним помічником тут стануть підручники з такого предмету, як основи здоров’я. Причому підручники частіше за все доповнюються робочими зошитами, експрес-контролями, контрольними зошитами, тестовими завданнями, та іншими допоміжними матеріалами, що зроблять курс вивчення основи здоров’я цікавим, повчальним та різноманітним.

Предмет основи здоров’я вивчається з першого по дев’ятий клас, теми охоплюють майже всі проблеми сучасного суспільства, починаючи від формування здорового образу життя та до профілактики ВІЛ – захворювань.

Розробкою та видавництвом матеріалів з основи здоров’я займаються автори, які турбуються про те, щоб кожний учень міг навчатися по сучасним матеріалам, які оснащені ще яскравими малюнками та простими схемами. Давайте розглянемо деякі з них.

Підручники з основи здоров’я 4 клас. Автор Бех, видавництво «Алатон».

фото підручник основи здоров'я 4 клас БехНабір підручників, які спрямовані на те, щоб кожного року супроводжувати учня по дисципліни основи здоров’я. Там ви знайдете простий текст який розповідає про легкі фізичні вправи, правила гігієни, важливість відсутності шкідливих звичок в житті людини.

Кожного року, стаючи більш старшим, учень зможе користуватися цими підручниками для того, щоб навчатися здоровому способу життя та розвиватися в цьому напрямку.

 

 

Зошит – практикум з основи здоров’я до підручників Беха.  Видавництво «Алатон».

фото зошит-практикум з основ здоров'я 4 клас бехЦі сучасні зошити – практикуми з основи здоров’я направлені на те, щоб учні могли виконувати практичні завдання по даній дисципліні. В цих зошитах, учень, починаючи з першого класу матиме можливість виконувати письмові вправи, відповідати на запитання які стосуються основи здоров’я.

 

 

Робочий зошит з основи здоров’я за другий та третій класи. До підручника Бех, автори Федієнко, Бобровська.

Ці робочі зошити дозволять навчитися, як корисно та правильно проводити свій вільний час, не витрачати його на шкідливі звички, а, навпаки, бути завжди в чудовій формі, хватилися міцним здоров’ям, тобто все, що робить наше життя яскравим. Ці робочі зошити стануть прекрасним доповненням до підручників Бех.

фото підручник основи здоров'я 4 клас ГнатюкПідручник з основи здоров’я за четвертий клас. Автор Гнатюк, видавництво «Генеза».

Яскравий та різноманітний підручник з основи здоров’я автора Гнатюк, допоможе дітям освоїти головні моменти для того, щоб вести здоровий спосіб життя, та завжди добре себе почувати. Тут можна знайти інформацію про рух та загартовування, традиції збереження здоров’я в родині, про знайомство та дружбу, дружні стосунки, їх роль у житті маленького четверокласника.

 

Бліц-контроль з основи здоров’я від першого до третього класу до підручника Гнатюк. Автори Жаркова та Мечник. Видавництво «Посібники і підручники».

Ці невеличкі книжечки допоможуть швидко та оперативно відповідати на поставлені питання стосовно основи здоров’я, перевіряти знання щодо даної дисципліни. Там же ви дізнаєтеся про корисні для людини мікроби, про вітаміни та мікроелементи та багато чого іншого, що може знадобитися в житті маленької людини.

Зошит з основи здоров’я 1-3 клас. Автор Гнатюк, видавництво «Генеза».

фото робочий зошит-практикум з основ здоров'я 4 клас бехЦей зошит являється чудовим допоміжним матеріалом для тих, хто навчається в початковій школі. Допоможе освоїти корисні звички, зрозуміти наскільки важливо слідкувати за здоровим харчуванням, робити невелику зарядку кожного ранку. Все це можна буде записувати в робочому зошиті автора Гнатюка, тому що саме з цією метою і було розроблений даний матеріал. Крім того, кожний зошит представляє окремі теми, які присвячені також окремій проблемі здоров’я та довголіття.

 

Зошит з основи здоров’я за четвертий клас до підручника Гнатюка. Автор Хитра, видавництво «Весна».

Цей робочий зошит допоможе зрозуміти, що немає нічого більш важливого, ніж здоров’я, тому вже у четвертому класі можливо знайти цікавий зошит з основи здоров’я, який дозволить не тільки вивчати інформацію, а й записувати її. Практичний зошит яскравий та цікавий, сподобається будь-якому четверокласнику.

 

 

 

 

 

Схожі статті