Каталог М60 6 Вересня 2017 9:18slovotkach

Праця в Польщі: умови, оплата та вакансії

Безумовно, робота за кордоном буде приносити більший дохід, ніж у нашій країні. Особливо якщо йде мова про офіційне працевлаштування. Тоді підписується трудовий договір, де вказується ваша заробітна плата і роботодавець не може її зменшити. Багато з людей обирають працю в Польщі. Чому? Тому що країна знаходиться поряд, а поляки завжди дружньо відносяться до наших громадян, пропонують хороші умови праці. Тому робота в Польщі для жінок, як і для чоловіків – хороший спосіб заробити. Це може бути робота без знання мови – наприклад, робота в Польщі на фермі, а може бути більш кваліфікована праця – наприклад, лікарем або медсестрою. У будь-якому випадку, ви зможете знайти для себе хорошу посаду.

У чому переваги офіційного працевлаштування?

Першочергове завдання – працевлаштуватися по контракту, тоді ви будете повністю захищені від усіляких ризиків. Як це зробити? Не варто навіть починати перегляд вакансій через Інтернет, адже тут ви можете натрапити на шахраїв. Краще звернутися до кадрової агенції, де вам запропонують весь перелік послуг, необхідних, щоб праця в Польщі стала для вас задоволенням. Прикладом такої агенції може бути Visa Pro. Тут дбають, аби робота в Польщі для жінок та чоловіків сподобалася, пропонують контракти з найкращими роботодавцями. Вам може знадобитися робота в Польщі на фермі, в теплицях, на заводі, на будівництві, на складах, в пекарні. Або ж ви можете обрати для себе іншу посаду, яка влаштує не тільки по рівню оплати, але й за умовами праці. Адже робота в ЄС повинна приносити задоволення.

Хто цікавить роботодавців?

Стосовно статі зазвичай немає ніяких перешкод. Роботодавці пропонують роботу в Польщі для жінок, сімейних пар, чоловіків, дівчат, студентів. Вам можуть запропонувати як роботу в Польщі на фермі, так і в інших місцях. Враховуючи, що робота легальна, від роботодавців, жінкам та дівчатам не варто переживати. Навіть якщо умови праці чимось не влаштують, спеціалісти кадрової агенції зможуть підшукати для вас інший варіант. Тому важливо постійно підтримувати контакт з представниками агенції. За вашого бажання праця в Польщі може бути продовжена. Тобто, ви можете звернутися до агенції з проханням продовжити контракт. Тоді, відповідно, буде продовжено термін дії робочої візи. Всі ці нюанси обов’язково потрібно оговорювати зі спеціалістами. До того ж, у разі, якщо вам потрібна віза для студентів, гостьова віза, національна віза, туристична віза або робоча віза, також можна звернутися за вирішенням цього питання до кадрової агенції. Там вам допоможуть швидко зібрати усі документи та оформити таку візу. Це не тільки зекономить ваш час, а й не дасть витратити зайві кошти.

Схожі статті
  1. Ольга :

    Если едете впервые советую обратиться сюда https://www.polrab.pl/vakansii/ , мне и мужу нашли хорошую работу