Україна 18 Жовтня 2015 13:57Валерій Ворон

Стало відомо, хто суперник збірної України у раунді плей-оф

Сьогодні відбулося жеребкування стикових матчів відбору до Євро-2016 у швейцарському Ньоні. Україна, яка входила у число сіяних команд, а отже цим уникнула зустрічі з шведами, боснійцями і норвежцями, отримала свого суперника по раунду плей-оф. Ним стала збірна Словенії.

Щодо інших збірних, то суперником Швеції стала Данія. Боснія і Герцоговина отримала собі в суперники збірну Ірландії. А Норвеггія побореться за шанс зіграти на чемпіонаті Європі, що пройде у Франції, із командою Угорщини.

Першу гру підопічні Михайла Фоменка проведуть вдома 12-14 листопада. Матч відповідь пройде 15-17 листопада. Точний календар ігор буде відомий пізніше.

Нагадаємо, що Україна 5 разів виходила до раунду плей-оф, але щоразу поступалася своїм суперникам. Цього разу гравці національної збірної впевнені, що пройдуть далі на Євро.

Раніше збірна України зустрічалася з словенцями у раунді плей-оф у 1999 році. Тоді Україна у домашньому матчі зігравши в нічию та програвши виїзний поєдинок не потрапили на чемпіонат Європи 2000 року, який, за іронією долі, проходив у Франції.

Схожі статті