Політика 26 Квітня 2017 20:51Андрей Токарь

Жирний улов: СБУ затримала декана Донбаського технічного університету, який отримав майже 100 тис грн хабарів (фото)

Затримали декана в службовому кабінеті після перерахування на його банківську картку грошей від студента за сприяння в успішній здачі іспитів.
Декан-хабарник. Фото:прес-служба СБУДекан-хабарник. Фото:прес-служба СБУ

Співробітники Служби безпеки України затримали декана одного з факультетів Донбаського державного технічного університету за систематичне вимагання хабарів у студентів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ, інформують Патріоти України.

"Правоохоронці задокументували понад 30 фактів отримання чиновником грошей від студентів за "вирішення питань" про здачу іспитів, заліків і призначення підвищеної стипендії. Оперативники спецслужби встановили, що декан закривав сесії також студентам, які проживають в так званій "ДНР/ЛНР" і не відвідували університет. Після тимчасової окупації Алчевська виш переїхав в Лисичанськ", - повідомляє СБУ.

Затримали декана в службовому кабінеті після перерахування на його банківську картку грошей від студента за сприяння в успішній здачі іспитів. Всього правоохоронці зафіксували отримання чиновником майже 100 тисяч гривень хабарів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Джерело: Патриты
Схожі статті