Суспільство 4 Листопада 2019 10:20Марина Сейлор

90% УКРАЇНЦІВ Є КОРИСТУВАЧАМИ ІНТЕРНЕТ. А КОМАНДА ЗЕ ВИКЛИКАЄ ЗАНЕПОКОЄННЯ У ГРОМАДЯН

За статистикою Україна посідає 7 місце в Європі по кількості користувачів інтернетом. У 2019 році Україна навіть обігнала сусідню Польщу, яка зайняла 8 сходинку в рейтингу.

Станом на 2019 рік в Україні уже понад 37 800 000 користувачів.
За оцінкою Державної служби статистики України, станом на 1 січня 2018 року чисельність наявного населення України без врахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і міста Севастополь становила 42 386 403 осіб.
Отже, кількість користувачів інтернетом в Україні у відсотковому значенні становить майже 90% (без врахування окупованих територій).
Нагадаємо, нещодавно команда Зеленського заявила, що 90% українців роками не мали доступу до інтернету.

Досить дивною виглядає навіть не “прорахунок” у підрахуну. До речі, у команді ЗЕ це відбувається вже не вперше, ми пам’ятаємо обіцянку у 4000 доларів вчителям – саме таку зарплату наобіцяли експерти Володимира Зленського українським вчителям у передвиборчому ролику. Сум’яття, ба більше, тривогу за команду викликає заява, що “лише за кілька місяців роботи новий уряд усе змінив”.

Адже, якщо майже всі українці мали доступ до інтернету, то викликає занепокоєння, що кардинально в цьому хоче змінити уряд?
Джерело: https://peaceinukraine.livejournal.com/4659384.html
Схожі статті