Каталог М101 1 Грудня 2018 21:54slovotkach

Будівництво сучасних заміських будинків і дач в Україні від ТД “Єловиця”

Сучасні технології будівництва

Будівництво заміських будинків і котеджів Марлес від Єловиця

Будівництво заміських сучасних будинків та котеджів УкраїнаМи вже давно не користуємося дисковими телефонами, забули, що таке чорно-білий телевізор, і не використовуємо телеграму на пошті, щоб відправити близькій людині повідомлення. Але в будівельній сфері ми до сих пір, здебільшого, будуємо дачі і заміські будинки, так як це робили ще років 50 назад. Кожен, хто задумав будівництво свого власного котеджу приречений знову і знову стикатися з одними і тими ж проблемами. І тільки в деяких випадках, які є винятком з правила, споруда закінчується вчасно, зайві незаплановані витрати відсутні, виконроб дуже важливий, а будівельники не крадуть. В Європі вже використовують технологію збірних будинків для будівництва заміських котеджів і дач.

Словенська компанія Marles і збірні енергозберігаючі будинки

Одним з провідних європейських підприємств по виготовленню збірних будинків є словенський завод Marles. Для виробництва котеджів вони використовують високоефективні, натуральні матеріали, завдяки чому продукція компанії користується популярність по всій Європі. За час свого існування, Marles змогла реалізувати і побудувати більш 27000 заміських будинків, котеджів, дач і особняків. У списку компанії також присутні 380 шкіл і дитячіх садків, які були побудовані по збірній технології.

Процес будівництва будинку Marles включає в себе кілька етапів. Перш за все, клієнт вибирає і затверджує план будинку. Можна вибрати один з типових проектів але можна замовити також індивідуальний. Після прийняття плану, на заводі відбувається процес створення стін будинку, в яких вже будуть присутні вікна і двері. За часом, цей етап займає приблизно до 3 місяців. Під час виготовлення каркаса на заводі, на ділянці заливається фундамент і виконуються підготовчі роботи. Після завершення приготувань готову конструкцію доставляють на місце будівництва і монтують. Сам монтаж відбувається протягом одного тижня і лише через 7 днів на ділянці буде стояти сучасний заміський будинок, який готовий на 80%. Залишиться тільки зробити дах і провести роботи з внутрішнього оздоблення.

Чому технологія збірного будинку перевершує традиційне будівництво?

Якщо порівнювати ці два способи будівництва, то деякі переваги збірних будинків відразу ж кидаються в очі. По-перше, це швидкість, адже при звичайному варіанті споруди ви зможете побачити будинок, який завершений на 80% в кращому випадку через рік або два з моменту початку будівництва. Вам не потрібно буде хвилюватися про перевитрати, помилки будівельників і рахувати кожну цеглину. Варто зауважити, що збірний будинок Marles - це сучасне житло, яке відрізняється такими характеристиками, як енергозбереження і натуральність. Такий котедж має особливу стійкість до сейсмічної активності і має підвищену пожежобезпеку. Вікна, які вбудовуються в стіни ще на заводі, можуть бути оснащені ще безліччю додаткових опцій, які дозволять зробити життя в сучасному новому будинку ще більш комфортним і безпечним.

Як побудувати заміський будинок Marles в Україні?

Замовити збірний сучасний заміський будинок Marles від jelovica.ua можна також і в Україні. Торговий дім «Jelovica» є єдиним ексклюзивним партнером словенського заводу на території нашої країни і за тривалий термін співпраці компанія змогла побудувати більше 30 котеджів Marles в Україні. Висока якість, відмінні показники енергозбереження, швидкість будівництва і екологічність роблять дома Marles прекрасним, сучасним вирішенням питання дачі або заміського котеджу.

Схожі статті