Вата 30 Вересня 2015 18:28Валерій Ворон

“Дивні” партії ідуть на вибори

ЦВК оголосила список партій, які прийматимуть участь у виборах до місцевого самоврядування в Україні. Серед них велика кількість політсил, які мають цікаві назви або ж самі є дивними.

Лідером цього списку є партія "За КЕРНЕСА!". Цікаво, що дана організація розшифровується як За Конструктивні Економічні Реформи, Несприйняття Екстремізму і Спротив Авторитаризму.

Крім того, виборці можуть обрати партію зі славнозвісним Дартом Вейдером, який того року здивував країну рішенням йти на вибори в Президенти та до Верховної Ради. Тепер вона називається "Блок Дарта Вейдера". Також, на успіх у місцевих виборах очікують і такі партії як "За справедливість", "Блок Генадія Чекіти" та "Добрий Самарянин". До них, за компанію приєднується "Партія місцевого самоврядування", що скорочено звучить як ПМС.

Список партій з цікавими іменами доповнюють такі політ сили: "Дружба", "Піратська партія України", "Мерітократична партія України" та "Козацька українська партія". Завершують цей список "ПОРУЧ" та "Совість України".

 

Схожі статті