В мережі 29 Грудня 2016 12:09Марина Сейлор

Геннадий Афанасьев об "обмене Савченко"

Обмененный на сепаратистов из "Народной рады Бессарабии" Геннадий Афанасьев прокомментировал освобождение под проект "Савченко" двух "военнопленных", которые на самом деле являются сепаратистами.

Напомоню:
"Кремль передает через Савченко завербованных сепаратистов: Ольгу Сворак и Анжелику Преснякову"
"Освобождением "пленниц" Надеждой Савченко руководили из Москвы /Видео/"

За час дії Мінських домовленостей з полону проросійських бойовиків на Донбасі звільнено понад 3080 заручників, з яких 1530 – правоохоронці та військові. Нема результатів? Безперечно нова українська дипломатія! Стільки часу ціла команда з Iryna Gerashchenko займалось лише одним питанням - звільнення полонених. Звільнили мене. Звільнили Ю.Д.Солошенко. Звільнили В. Жемчугова. Звільнили понад 3000 українців!

Але ж ні. Кажуть зрада. Кажуть нічого не робить ні Iryna Gerashchenko, ні СБУ, ні Президент.

Знаходиться для таких людей лише один вихід. Їдуть в Мінськ потайки домовлятись з сепаратистами...

А потім завдяки зусиллям Надії Савченко в Мінську звільняють жінок. З'являється Володимир Рубан якому передають двох "полонянок''...

Перша Ольга Сворак, "молодий чоловік" якої служить в одному з територіальних батальйонів ЛНР. Це та яка фотографувалась в окупованому Криму з символікою "Новоросії"... Це та що стоїть з професійним make-up на обличчі щойно з полону... Марія Варфоломеєва (Mariia Varfolomeieva), а Вам не пропонували до салону краси заїхати? Чи Вам пані Ирина Довгань ?

Друга Анжеліка Преснякова. Суддя. Яка вважає що голодомор не є геноцидом Українського народу...

Віктор Медведчук аплодує, коментує, радить продовжувати...

В додаток, завдяки Службі Безпеки України стало відомо, що помічниця терориста Захарченко тривалий термін прослуховувалась. В аудіозаписі вона повідомила, що "полонянок" звільнили не терористи ''Лнр'' ''Днр'', а вирішила передати Москва, при цьому маріонетки навіть не були в курсі цієї спецоперації Кремля, яка на щастя провалилася.

Отже. Перемога?

Источник: http://v-n-zb.livejournal.com/9659326.html

Схожі статті