Політика 2 Серпня 2019 4:44Володимир Маркопольский

Команду Зеленського зловили на брехні щодо лобістів у США

Американська лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала звіт про роботу, яку вона виконала на користь президента України Володимира Зеленського, що в його команді раніше заперечували.

Про це пише "Голос Америки" з посиланням на документ, який був поданий до Міністерства юстиції США.

У звіті сказано, що американці уклали конракт з Зеленським на співпрацю з 3 квітня по 21 травня 2019 року. Компанія заявила, що виконала всі зобов'язання щодо "підняття іміджу" і отримала за свої послуги гонорар $60,000 та відшкодування витрат $9,371.80.

Президент України зазначений у контракті як "Володимир Зеленський – Слуга Народу, за посередництва Маркуса Коена", при цьому Коен написав свою адресу так: Київ, Велика Васильківська, 72 Торговий центр "Олімпійський", 2 поверх.

Signal Grou також показала список консультантів, які були залучені до виконання контракту.

"Діяльність включала організацію програми громадських зв'язків та зв'язків з урядом, подання іноземного клієнта американським медіа, організацію медіа інтерв'ю, зустрічей з представниками мозкових центрів і експертами, надання стратегічних консультацій з медіа США і урядових відносин", – сказано в звіті.

В додатку до документа сказано, що лобісти контактували з офісами конгресменів, сенаторів, Державним Департаментом, мозковими центрами, а предметом листів і дзвінків були домовленості про зустріч.

Також Signal Group контактувала з медіа організаціями CNN і Washington Post, але повідомлень про інтерв'ю немає.

Схожі статті