Культура 9 Червня 2020 13:23Марина Сейлор

Міністр культури Ткаченко: Лєпс, Воровайки, х/ф”Брат”, шансон, Дом-2 і т.п. Чекаємо.

Новопризначений міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що заборона в’їзду в Україну іноземному акторові не може одночасно слугувати причиною для того, щоб фільми, в яких він брав участь, були заборонені.

Ткаченко в ефірі телеканалу "UA: Перший" прокоментував виключення російського актора Федора Добронравова з переліку осіб, які створюють загрозу українській національній безпеці.

Російського актора Федора Добронравова внесли до переліку іноземних артистів, які загрожують безпеці України і яким заборонений в'їзд в листопаді 2017 року. Він публічно підтримував анексію Криму і неодноразово відвідував окупований Росією півострів.

26 березня 2019 року Окружний адмінсуд Києва визнав протиправною заборону на в'їзд в Україну Добронравову і анулював заборону на ретрансляцію деяких фільмів з його участю, зокрема серіалу "Свати".

Скасувати заборону на в'їзд в Україну Добронравову допоміг офіційний уповноважений представник Володимира Зеленського на виборах президента адвокат Сергій Кальченко.
14 червня 2019 року Добронравова виключили з переліку осіб, що загрожують національній безпеці України.

Зйомками телевізійного серіалу "Свати" займалася студія "Квартал 95". Один із засновників студії шостий президент України Володимир Зеленський.

Друзям - все, ворогам - закон.

Джерело: https://peaceinukraine.livejournal.com/5024825.html

Схожі статті

Notice: Функцію WP_Object_Cache::add було викликано неправильно. Cache key must not be an empty string. Будь ласка, перегляньте Виправлення помилок у WordPress для більш детальної інформації. (Це повідомлення додане у версії 6.1.0.) in /home/onpress2/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078