Суспільство 24 Січня 2021 20:55Марина Сейлор

“Можна й далі себе заспокоювати, сподіватися на хорошу владу чи закордон, але все це відмазки. Краще може стати лише тоді, коли не стане таких дикунів.”

В розмовах часто виникає питання, мовляв, як ми, такий прекрасний, волелюбний та співочий народ, можемо жити як черті. Після цього зазвичай починаються маніпуляції на тему ворогів, влади, радянського спадку і т.ін.
Не спростовуючи жодного з перелічених вище чинників, хочу висловити припущення, що головна причина нашого занепаду – ми самі. Тільки ми і ніхто більше.

І фото з учорашнього рейсу Ла-Романа – Київ є наочним підтвердженням цієї думки. 90% пасажирів – без масок, крики, срачі, якесь хуйло взагалі вперлося ногами у перетинку, навіть не знявши взуття.
Я бачив світ, трохи політав, але ніколи і ніде я не бачив такого скотства. Натуральна худоба. Цивілізаційний баласт у чистому вигляді. Тому можна й далі себе заспокоювати, сподіватися на хорошу владу чи закордон, але все це відмазки. Краще може стати лише тоді, коли не стане таких дикунів.

Джерело: https://matrix.co.ua/editor1/156144/

Схожі статті