Каталог М51 1 Червня 2017 20:27slovotkach

Набряки та мішки під очима: маскувати чи усувати?

Найтонша та найбільш чутлива шкіра – під очима. Ця область позбавлена ​​сальних залоз, тому вона більш суха, ніж на будь-якій іншій ділянці обличчя. Поганий кровообіг може привести до застою крові в маленьких капілярах. Внаслідок чого, під очима утворюються темні круги, а іноді навіть чорного відтінку.

Якщо набряки під очима з'являються, як правило, вранці, то в вашому організмі накопичується рідина. Причиною цього може бути надмірне вживання гострої та солоної їжі, кави, води або будь-яких інших напоїв перед сном (особливо, алкогольних).

Зверніть увагу: причиною ранкових набряків може бути недостатнє вживання води протягом дня. Тобто, якщо в організм надходить мало рідини, організм починає її запасати. Тому лікарі-дієтологи рекомендують випивати протягом усього дня приблизно 2 л води. При чому, дві третини всього обсягу бажано вжити до обіду, решту після обіду, а ввечері після 18:00 робити по парі ковтків, не більше.

Правильне харчування та здоровий спосіб життя – прямий шлях до позбавлення набряків і мішків під очима. Людям, схильним до набряклості, потрібно більше часу проводити на свіжому повітрі, вести рухливий спосіб життя, не перевтомлюватися і обов'язково знаходити час на відпочинок. Природно, сон повинен бути не менше 6-8 годин.

Вибираючи натуральний крем для обличчя та повік, довіряйте перевіреним брендам. Особливо, якщо мова йде про спеціальні сонцезахисні засоби. У весняно-літній період потрібно регулярно користуватися кремом з рівнем захисту SPF не нижче 15, а для області навколо очей - не нижче 30-ти. Причому, наносити косметику потрібно не раніше, ніж за 30 хвилин до виходу з дому.

Натуральна косметика в «Люпин» – це абсолютно безпечні і високоякісні косметичні засоби від перевірених українських та зарубіжних косметичних брендів. Асортимент засобів для догляду за шкірою навколо очей задовольнить навіть найвибагливішого клієнта.

Затримка вологи в шкірі може бути також викликана регулярним застосуванням консилерів та декоративної косметики з силіконом у своєму складі. Такі засоби не дозволяють шкірі нормально дихати, шкідливі компоненти декоративної косметики можуть викликати алергію та набрякання шкіри навколо очей. Тому, щоб уникнути неприємних наслідків рекомендуємо віддавати перевагу натуральній та органічній косметиці (Piel Cosmetics, White Mandarin, Царство Ароматів і т.д.).

Схожі статті