Україна 21 Травня 2021 14:18Марина Сейлор

Один розважає окупантів, інший – їздить в АТО з концертами. Обидва – Заслужені артисти України. Може час почати масштабну ревізію звань та нагород? – Приходько

Українська співачка Анастасія Приходько прокоментувала виступ артиста Віталія Козловського в Москві на 9 травня. Вона нагадала про його фотографії із сепаратисткою Нелею Штепою, його відповіді, що він не знає, хто почав війну на Донбасі.

Виконавиця дивується, чому вона повинна виступати на одній сцені з такими артистами і чому деякі співаки досі носять звання «заслужених». Про це написала у Facebook.

«Коли він фотографувався та співав дифірамби Нелі Штепі — всі мовчали. Коли він говорив, що не знає, хто почав війну — всі мовчали. Заспівав на концерті 9.05.2018 у Москві — всі прокинулись.

Ну, слава Богу, звісно, але я не про це. От поясніть мені, як так — людина, якщо так про Козловського можна висловитися, підтримує колаборантку Штепу, не знає, хто з ким воює, розважає окупантів — заслужений артист України, і людина, яка відмовилася від всіх зв’язків з Росією, їздить на фронт з концертами і допомогою, спускається у шанці і бліндажі до наших воїнів — Заслужений Артист України», — написала Анастасія.

Приходько цікавиться, чому держава не реагує на такі прецеденти.

«Так, я про себе. Чому я маю бути в одному «клубі» з ним, Лободою, всякими там Лорак і Повалій, які взагалі «народні»? Може врешті час почати масштабну ревізію звань та нагород? Адже так скрізь: Юрій Шухевич, син Головного командира УПА Романа Шухевича, багатолітній в’язень радянських таборів, зір там втратив — Герой України і голова фракції «Опозиційний Блок» Юрій Бойко — теж Герой України. Ну як так? Скільки все це може тривати?» — питає співачка.

Джерело: https://matrix.co.ua/editor2/36089/

наклейки на авто

Схожі статті