Прес-релізи 15 Січня 2023 11:16Марина Сейлор

Смарт-приставка для телевізора подарує необмежений доступ до контенту

На сьогодні супутникове та кабельне телебачення стає все менш популярним. Натомість все більше людей обирають інтернет-телебачення. Але, що робити, якщо ваш телевізор немає такої вбудованої функції. Купувати новий? Звісно ж, ні. Найкращим та найвигіднішим рішенням стане придбання смарт-приставки. Завдяки під'єднанню до глобальної мережі, даний пристрій здатен передавати майже необмежений обсяг контенту.

Великий вибір Smart-приставок ви можете знайти на https://leobox.ua/, та обрати ту, яка відповідатиме усім вашим вимогам.

Smart-приставка для телевізора має досить компактні розміри й дає змогу отримати доступ до різноманітного відео контенту на вашому телевізорі. Все, що потрібно, це приєднати пристрій до мережі інтернет через Wi-Fi чи за допомогою проводу.

Купуючи Smart-приставку до телевізора ви отримуєте:

  • можливість доступу до інтернету на телевізорі, де ця функція не вбудована;
  • якісне відтворення контенту через офіційні сервіси чи браузер;
  • оперативний доступ до відеохостингу;
  • наявність карти пам’яті для збереження відео;
  • зручний, зрозумілий інтерфейс.

Керування смарт-приставкою для телевізора здійснюється завдяки пульту керування. Деякі види оснащені AirMouse, що полегшує експлуатацію пристрою. Крім того, до Smart-приставки можна під'єднати бездротову клавіатуру і мишку. А завдяки спеціальному додатку можливе керування приставкою через смартфон.

Смарт-приставка для телевізора володіє технічними характеристиками маленького персонального комп'ютера. Вона так само має операційну систему, процесор, оперативну та вбудовану пам'ять. Завдяки цьому користувач може дозволити собі дивитись відео з великим розширенням і навіть спілкуватись через відеозв'язок. Простіше кажучи, Smart-приставка для телевізора це максимально схожий за функціоналом на планшет чи смартфон пристрій, але з можливістю виводу зображення на телевізор чи монітор з портами для під'єднання додаткових приладів. Деякі з них підтримують 3D графіку, це дає можливість грати в комп'ютерні ігри.

Для того, щоб обрати найбільш відповідний пристрій та не помилитись у виборі, слід врахувати кілька важливих особливостей та характеристик Smart-приставки для телевізора. В першу чергу, це спосіб під’єднання до телевізора. Не менш важливими є такі характеристики, як: кількість ядер, процесор, розмір вбудованої та оперативної пам’яті.

Схожі статті