Прес-релізи 26 Жовтня 2022 8:30Марина Сейлор

Спирт Екстра купити

Надійний постачальник пропонує споживачам придбати високоякісний етиловий спирт марки екстра. Продукт наділений високими якісними параметрами. Відсотковий вміст шкідливих речовин у напої мінімальний. Такі результати досягненні завдяки ефективній системі очищення, яка передбачає використання механічних фільтрів зі срібними насадками. Вони допомагають позбавитися від шкідливих речовин та зробити етанол безпечним для здоров'я людини

Сфера використання спирту Екстра

Цей вид етанолу визнаний безпечним для оточуючого середовища, завдяки чому може використовуватися у більшості галузей народного господарства. Зовні продукти являє собою безбарвну рідину зі специфічними ароматними та смаковими властивостями.

Спирт Екстра виступає основою для виготовлення горілки класу стандарт. Цей алкогольний напій доступний за ціною для більшості споживачів. Він наділений м'яким смаком та ненав'язливим ароматом, завдяки чому користується підвищеним попитом серед покупців.

Етанол може використовуватися у медичній сфері. Цю рідину застосовують у якості потужного антисептику – її наносять на відкриті рани для знезараження. У зв'язку з високою концентрацією діючої речовини потрібна підвищена обережність. В іншому випадку може виникнути сухість шкірних покривів та подразнення.

Ще одна галузь використання етилового спирту Екстра – фармацевтична індустрія. Із етанолу виготовляють лікарські засоби для зовнішнього використання. Цей компонент входить до складу більшості спиртових настоянок.

Етиловий спирт Екстра може застосовуватися у промисловому та домашньому виноробстві. У даному випадку він підвищує міцність напоїв до заданого значення. Також етанол припиняє процеси бродіння у вині. Продукт входить до складу гірських настоянок, а також додається до лікерів.

Особливості виготовлення спирту Екстра

Напій виготовляють виключно із натуральної рослинної сировини. До переліку підходящих компонентів належать зернові культури та картопля. Для виготовлення продукції використовуються вдосконалена виробнича лінія, яка враховує особливості кожної зі стадій технологічного процесу. Завдяки цьому одержаний продукт відповідає нормам державних стандартів. Впевнитися у високій якості етанолу можна у сертифікатах, які постачальник може надати кожному зі споживачів.

Замовляти спирт Екстра можливо як оптом, так і в роздріб. Компанія успішно обслуговує юридичних та фізичних осіб, виконуючи заявки будь-якого обсягу. Для швидкого та якісного виконання замовлень на складі компанії наявний достатній запас товару. При необхідності можливо звернутися за консультацією до менеджера магазину. Компетентний спеціаліст із задоволенням відповість на всі поставлені питання та зорієнтує у наявному асортименті продукції.

Замовлення спирту Екстра у надійного постачальника дає клієнтам такі переваги:

  • доступна ціна;
  • сертифікована якість;
  • можливість замовляти будь-які обсяги товару;
  • безкоштовні консультації;
  • вигідні знижки;
  • додаткові привілеї для постійних покупців;
  • швидка обробка заявок;
  • своєчасна доставка товару.

Для замовлення необхідної кількості етанолу потрібно заповнити відповідну заявку на сайті магазину. Продукція постачається кінцевому споживачеві у пластикових ємностях. Цей матеріал є безпечним для людини та підлягає безпечній утилізації. Він підходить для перевезення продукції на будь-які відстані. Матеріал упаковки не вступає у взаємодію із вмістом, а також не впливає на його фізико-хімічні параметри. Така тара є доступна за ціною. У зв'язку з цим придбати спирт у пластикових ємностях набагато вигідніше, ніж у скляних.

Здійснити оплату за придбаний товар можна будь-яким зручним способом. Клієнти можуть розплатитися при отриманні товару у відділенні компанії-перевізника. Також можна здійснити переплату за вказаними реквізитами. Транспортування замовлення можливо всією територією України в обумовлені терміни. Спирт у пластикових ємностях зручно транспортувати. Ризик пошкодження такої тари мінімальний. Вона має компактний розмір та ергономічну форму.

 

Схожі статті