Суспільство 15 Грудня 2019 11:22Марина Сейлор

Телевізор зламав життя країні

Телевізор зламав життя країні.

Суди без достатніх доказів безсумнівних аргументів прокурорів, переслідування військових та активістів, дискредитація армії, справи ДБР на опозицію, ручне керування органами влади та просто встановлення одноосібної влади зі знищенням парламентаризму. Це сталося не сьогодні. Це лише наслідок.

Бруд з ефірів телеканалів на нашу країну, на наших Героїв, на нашу історію, на нашу мову, на європейське та українське майбутнє. Це те, що ми з вами спостерігали роками.

Продуктові набори та борщові ціни, відверті фейки проросійських та олігархічних зливних бачків, підгодлвані «експерти» та «політики». І який наслідок?

Наслідок це вчорашні та позавчорашні суди на військовими, волонтерами, активістами, опозиційними політиками. Наслідок це сьогоднішня брехня що ллється ріками з екранів наших телевізорів та смартфонів.

Країну безжально і безтактно зливають під Кремль. Тихими кроками. Напівболючими ранами. Проте, дуже хитрими засобами. Нам нав‘язують мир з Росією, відмову від закону про мову,особливий статус для Донбасу, а ще знищення в очах мільйонів українців цінності армії.

96% підтримки на Шустері. Понад 80% підтримки на «Праві на владу» це знову ж таки велика маніпуляція суспільною свідомістю. Соціологія говорить про інше, проте навіщо вона, якщо є «правильний» телевізор, який нав‘яже думку свого патрона.

Президенти та міністри чомусь не на своїх роботах, а на телевізійних шоу, розповідають про «розслідування» та «нормандський формат». Підмінюється реальність. Вищі посадові особи стають не локомотивами змін та руху країни вперед, а учасниками багальних та часто брехливо-маніпулятивних шоу.

Правильний «Телевізор» зламав життя країні. «Телевізор» ламає життя нашому майбутньому.
Де та межа брехні та скільки ще люди будуть вірити шоу, фарсу та маніпуляціям…

Схожі статті