Каталог М123 7 Вересня 2019 18:05slovotkach

Цілодобовий кредит онлайн від Zen Credit

Кредит готівкою, як різновид кредитування, поступово відходить на другий план, уступаючи своє місце Інтернет-Кредитуванню, особливо якщо мова йде про невеликі суми. Замовити кредит онлайн на карту — це дійсно куди простіше й швидше, чим йти в банк або офіс кредитної організації. Головне — знайти кредитора, який буде поєднувати у своїх послугах оперативність, зручність і вигідни умови.

Оперативність

На сайті компанії «Дзен Кредит» https://zencredit.com.ua/ua/ пропонуються моментальні позики онлайн — одержати кредит можна протягом 15 хвилин. Але навіть такий маленький період актуальний тільки при першому зверненні. Друга та наступні заявки обробляються в прискореному режимі, оскільки особистість позичальника і введені їм дані вже не вимагають перевірки скорингової системою.

Зручність

До зручності роботи з компанією можна віднести дві складові — необхідні документи і можливість оформити кредит онлайн у потрібному місці і у потрібний час.

Ніяких бюрократичних складностей немає — в ZEN CREDIT від клієнта вимагають тільки наявності паспорта повнолітнього громадянина України і ІПН.

Заповнюється і відправляється анкета з дому або будь-якого іншого місця, де є доступ у мережу, і з будь-якого гаджета — від смартфона або планшета до ноутбука або комп'ютера. Немає ніякої географічної прив'язки.

Відсоткова ставка, розміри і строки

Найбільш важлива складова, яка дозволяє остаточно назвати ту або іншу МФО вдалим вибором — це відсоткова ставка. Тут вона рівна 1,5% у день, але на практиці використовується не так часто. Справа в тому, що клієнтам-новачкам гроші в кредит видаються без відсотків! Це означає, що клієнт повертає рівно ту ж суму, що й займав. При повторному зверненні від стандартних 1,5% зрізується 50%, при третьому — 55%, четвертому — 60%, п'ятому — 65%. І тільки при шостій заявці подібні знижки перестають діяти.

Компанія надає можливість позики на строк від 1 до 30 днів. Діапазон доступних коштів до одержання коливається від 200 до 20 000 гривень. Клієнтам-Новачкам установлений ліміт у розмірі 5000 грн із таким же діапазоном часу на повернення.

На сайті доступний онлайн-калькулятор. Тут можна розрахувати суму, яку потрібно буде погасити наприкінці кредитного періоду. Залежати вона буде від трьох факторів — розміру «тіла» мікрокредиту, строку, на який людина прагне одержати гроші в борг, і встановленої відсоткової ставки. Так, позичальникам, що звернулися вперше, цей калькулятор, по суті, і не потрібний, оскільки їм доведеться повернути тільки запозичені кошти під формальну ставку 0,01%, що виллється в кілька гривень переплати.

Схожі статті