Україна 18 Грудня 2015 14:09Анастасія Росул

В зоні АТО запрацює розважальне радіо для українських бійців

 

З березня 2016 року для українських військових в зоні проведення антитерористичної операції працюватиме розважальна радіостанція Збройних Сил України. Її запуск відбувається за сприяння благодійної організації Spirit of America. Музика складатиме 70% контенту радіостанції. Серед іншого — новини від бійців з передової та прямий ефір, де військові зможуть замовити музику та передати привіт своїм рідним.

Новину передає ONPRESS.INFO з посиланням на радника міністра оборони України Олексія Макухіна.

Вкрай необхідним є створення радіо, яке акцентуватиметься на важливих для наших воїнів питаннях. Воно допоможе покращити «горизонтальну взаємодію» між військовими, - зазначив Макухін.

Як повідомив керівник радіостанції майор Сергій Телетицький, виготовленням контенту, адмініструванням буде займатися у Києві особовий склад відділу радіопрограм Військового телебачення України.    Більшість штатних посад – військові, також є ряд цивільних посад. Можливе залучення до роботи радіостанції мобілізованих військовослужбовців з відповідним фахом. Сигнал буде передаватися в FM-діапазоні через супутник безпосередньо до потрібних місць.

При цьому, передавачі будуть мобільними з метою подачі сигналу військовим біля самої лінії фронту, навіть у разі її змінення.

Схожі статті