Прес-релізи 22 Листопада 2021 12:05Марина Сейлор

Xbox Game Pass – кращі ігри підписки

Консолі Xbox вже багато років завойовують консольний ринок і в цей момент тримаються серед лідерів. Нове покоління Xbox series X/S пропонує геймерам абсолютно новий ігровий досвід і безліч нововведень. Одним з головних козирів в рукаві компанії Майкрософт з усією відповідальністю можна вважати підписку Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass надає геймеру доступ до більш ніж 300 ігор абсолютно безкоштовно. Купуючи підписку, ви отримуєте доступ до ігор, 85% з яких це ААА проекти. Крім того, підписка Xbox Game Pass дозволяє вам отримувати доступ до новинок прямо в день релізу, що не може не радувати досвідчених геймерів.

Ну ось, ви оплатили підписку і перед вам відкривається величезний вибір ігрових проектів, на яких варто зупинити свою увагу? Про це ми й поговоримо далі.

Кращі ігрові проекти Xbox Game Pass

Як ми вже згадували раніше – в підписку Xbox Game Pass входить понад 300 ігор і їх список постійно оновлюється. Для того, щоб повною мірою відчути міць і технологічність Xbox, вам слід зупинитися на найцікавіших проектах, але як їх вибрати?

Для того, щоб заощадити ваш час, ми вирішили створити топ ігор з підписки Xbox Game Pass, в які вам точно варто пограти відразу після покупки підписки. Якщо ж ви ще не купили консоль, то придбати Xbox на сайті партнера статті ви можете за найкращою ціною.

Отже, топ ігор підписки Xbox Game Pass виглядає наступним чином:

  • A Plague Tale: Innocence

61951cbc1649e.jpeg

  • Відьмак 3: Дике Полювання

61951ce31f08c.jpeg

  • Batman: Arkham Knight

61951cf153351.jpeg

  • Серія Battlefield

61951d088596a.jpeg

  • Серія Dead Space

61951d2fca0e3.jpeg

  • Серія Mass Effect

61951d449f5b2.jpeg

Кожна з цих ігор і навіть серій визначено зможе захопити вас на кілька десятків годин, а на повне проходження окремих проектів у вас може піти й кілька сотень годин. Таким чином купуючи підписку Xbox Game Pass, ви отримуєте доступ до повноцінних ААА ігор, занурившись, в які ви зможете помітно урізноманітнити свій ігровий досвід і познайомитися з безліччю нових світів зі своєю власною історією, і законами.

У цю добірку не увійшли новинки ігрового світу, через те, що ставлення до них поки до кінця не сформовано, проте це не єдині ігри, які вам точно варто спробувати.

Якщо ж вашої улюбленої гри або навіть серії немає в підписці, ви завжди можете купити гру для своєї консолі Ікс Бокс за хорошою ціною в каталозі інтернет-магазину Retromagaz, який пропонує широкий асортимент консолей, ігор та аксесуарів для вашого ігрового місця. Крім того, в нашому каталозі є і рідкісні товари, познайомитися з якими ви можете відвідавши наш інтернет-магазин.

Урізноманітніть свій ігровий досвід, пориньте в нові ігрові світи, купіть кілька геймпадів для гри з друзями та зробіть собі відмінний подарунок разом з інтернет-магазином для геймерів – Retromagaz.

Схожі статті