Прес-релізи 23 Серпня 2021 16:17Марина Сейлор

Як вибрати чоловічі зимові черевики?

Зима може здивувати нас різкими змінами погоди, снігопадом, дощем і морозом. Ось чому варто заздалегідь підготувати відповідний гардероб і взуття. Бажаєте вибрати чоловічі зимові черевики вони були теплими та елегантними одночасно?Дізнайтеся, на які моделі варто звернути уваги. Хороший асортимент пропонує Савка & Злата, черевики чоловічі там дуже якісна та стильні.

Чим особливі популярні матеріали для взуття?

Чоловічі зимові черевики виготовляються з різних матеріалів. Найчастіше можна зустріти шкіряне, замшеве та нубукове взуття. Якщо шукаєте моделі, які легко переживуть навіть найсильніші дощі, вибирайте вироби з натуральної шкіри. Вони найбільш міцні за умови, що за ними регулярно доглядають і чистять після повернення додому. Перегляньте моделі у Львові – магазин взуття Attico пропонує вироби навіть ексклюзивних розмірів

Чоловічі замшеві туфлі чи черевики з нубуку характеризуються цікавими кроями. Та вони часто викликають занепокоєння через труднощі з їхнім чищенням і низьку стійкість до вологи. Дійсно, це взуття, яка краще носити в сухі дні. Якщо воно забрудниться чи намокне, передусім його слід ретельно висушити. Потім – видалити з нього бруд за допомогою спеціальних гумок або щіток із м’якою щетиною.

Піклуючись про стан замшевого та нубукового взуття, варто також регулярно чистити його, навіть не забруднюючи. Це дозволить вам тривалий час зберігати привабливий і елегантний зовнішній вигляд виробів.

Теплі чоботи та ботильйони – чудовий вибір на зиму

Чоловічі теплі зимові черевики – це насамперед утеплені чоботи, які закривають ікри, чи варіанти з вищим верхом. Саме такі варіанти найчастіше обирають чоловіки (завдяки широкому асортименту моделей, які підходять до будь-якої ситуації). Чоботи й черевики добре закривають ноги. А їхні внутрішні частини, обшиті хутром або іншим ізоляційним матеріалом, дозволяють підтримувати потрібну температуру тіла навіть у найхолодніший мороз.

Ботильйони чи низькі черевики – що вибрати?

Деякі чоловіки у своїх улюблених кросівках можуть навіть пережити всю зиму. Та роздумуючи про зимове взуття, передусім варто зосередитися на теплих варіантах. Це можуть бути ботильйони зі шкіри, замші чи нубуку. Нині вони оформлені в модному, вільному, злегка спортивному стилі. Тому навіть найзавзятіші шанувальники кросівок зазвичай знаходять відповідну модель для себе.

Також варто розглянути моделі з верхом, що закриває литки. Іноді вони додатково прикрашаються оригінальними стібками. Це робить їх дуже ефектними при носінні з джинсами чи брюками чинос.

З чим носити чоловічі високі черевики на зиму?

  • Чоловіче взуття з високим верхом має настільки універсальний вигляд, що його можна носити і на роботу, так і на вечірній вихід або у зимову подорож із друзями. Високі чоботи – це шкіряні моделі універсальних відтінків: чорного, коричневого чи сірого. Вони характеризуються класичною елегантністю, завдяки чому їх можна поєднати навіть із офісним костюмом. Їхня міцність і висока якість виготовлення означають, що вони також ідеально підходять для більш складних погодних умов.

  • Любителі стилю кежуал із додаванням спортивних елементів можуть вибрати популярне протягом багатьох років трекінгове взуття. Воно має добре профільовану підошву, яка забезпечує стійкість навіть на крижаних тротуарах. Зазвичай такі вироби утеплені всередині, що робить їх ідеальними для зниження температури. Вони чудово поєднуються з джинсами, вельветом і верхнім одягом у спортивному стилі, наприклад, пуховиками.

  • А для офісу найкраще підійдуть елегантні моделі.

Бажаємо вдалого вибору!

Схожі статті