Каталог М155 1 Листопада 2021 13:13Марина Сейлор

Як вибрати осушувачі повітря

Кімната, в якій знаходиться басейн, неминуче піддається впливу випарів із дзеркала води. Але навіщо боротися з вологістю у приміщеннях басейнів? Якщо не регулювати мікроклімат, на поверхнях може з'явитися пліснява, встановлене обладнання швидше вийде з ладу, а відпочиваючі будуть мати проблеми з диханням. Найкращим варіантом для контролю рівня вологості є купівля осушувальних установок. Купити осушувачі для басейнів можна на сайті osushiteli.ua/uk/dlya-basseinov доставкою додому.

Переваги осушувачів, представлених у каталозі:

  • Висока якість роботи;

  • Ефективність;

  • Довговічне використання;

  • Доступна ціна.

Купивши осушувач MYCOND або Aquaviva на сайті, ви точно отримаєте якісний пристрій, який забезпечить вашому басейну правильний догляд. Якісний осушувач має кілька додаткових функцій, наприклад, обігрів.

Осушувач для басейну – принцип дії

Він функціонує за принципом холодильника чи теплового насоса. Два контури, якими перекачується інертний газ за допомогою компресора. В одному контурі газ просто розширюється, при цьому він відбирає енергію, таким чином охолоджуючи радіатор і повітря, що проходить крізь радіатор, в іншому контурі газ стискається і тим самим віддає енергію радіатору, який передає тепло повітрю.

Пристрій конденсує вологу під час охолодження повітряного простору, потім повітря знову підігрівається до початкової температури.

Рекомендації експертів

Установка такого обладнання має виконуватися фахівцями, тільки тоді ваш басейн не стане причиною поганого мікроклімату у закритому приміщенні. Варто враховувати, що для мінімального випаровування температура води повинна бути на кілька градусів нижче за температуру повітря.

Наявність спеціальної плівки-покриття допоможе зменшити випаровування на 95-98%. Спільно з осушувачами потрібно задіяти вентиляційні системи припливно-витяжного типу, якщо розмір чаші та площа водної поверхні є дуже великою.

Побутові осушувачі повітря

Надлишок вологи в повітрі може згубно впливати на здоров'я людини та домашніх тварин, викликати дискомфорт, псувати вироби з дерева тощо.

Постійний високий вміст вологи та пари у повітрі призводить до порушення теплообміну організму людини та збільшує ризики різних захворювань. Виправити ситуацію може осушувач повітря - агрегат, який призначений для видалення надлишків вологи з повітряних мас у квартирі чи приватному будинку. Купити осушувачі побутові можна на сайті osushiteli.ua/uk/bytovye з доставкою додому. Вартість їх є для багатьох прийнятною.

Схожі статті