Суспільство 14 Грудня 2020 13:08Марина Сейлор

Ющенку соромно! Донька вчудила немислиме – побачила вся країна. У такому-то віці – ніхто і не думав!

Старша дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна виклала в соцмережу знімки, викликавши ажіотаж в обговореннях.

Віталіна Ющенко показала в соцмережах пару кадрів з різницею в 13 років. Вона продемонструвала відмінну фізичну форму, накачані ноги і живіт.

Дочка політика представила два фото, на одному вона відображена в 2007 році, на іншому – в 2020. Що цікаво, дівчина практично не змінилася, як і 13 років тому, вона залишилася такою ж стрункою і підтягнутою.

Користувачі соцмережі звернули увагу на “гаряче татуювання” у вигляді двох перців в районі живота Ющенко.

“Ну що ж час біжить, а я за ним … Показ Олесі Теляженко, якщо не помиляюся 2006/2007. Знайшла сьогодні повний комплект), як вам?” – написала жінка викликавши масу різних відгуків на свою адресу.

“Схоже, що ви непідвладні часу, і він робить вас тільки краще”, “Красуня”, “Файна”, “Навіть не знаю, де краще ..” “Вогонь”, “З роками ви стаєте тільки красивішою!” “Час не підвладній. Тільки краще”, – пишуть захоплені користувачі Мережі.

Але також знайшлися і ті, кому не до душі такі кадри, багато хто назвав татуювання Віталіни жахом і що батько її напевно давно згорів від сорому.

Джерело: https://matrix.co.ua/editor1/153261/

Схожі статті