Прес-релізи 21 Листопада 2022 12:05Марина Сейлор

Купити спирт Альфа

Етиловим спиртом називають особливу органічну речовину, якій притаманний унікальний смак та аромат. Цей напій є безпечним для оточення, тому він часто застосовується у багатьох сферах господарської діяльності. Нерідко його купують суб'єкти підприємництва, які вирішили започаткувати бізнес в алкогольній індустрії. При вирішенні цього питання потрібна обережність та уважність.

У такій ситуації головною метою є вибір надійного дистриб'ютора етанолу. Щоб уникнути шахрайських дій, контрагенту потрібно переконатися, чи здатний показати постачальник обов'язкові документи для підтвердження якості. Якщо сертифікатів немає, це прямий доказ, що пропонований спирт, виготовляється в невідповідних умовах і може представляти небезпеку для організму людини.

Етанол класу Альфа та сфера його застосування

Продукт, що продається, містить мінімальний відсоток сторонніх добавок. Тому його активно застосовують у різноманітних галузях промисловості. Головне – це виготовлення міцних алкогольних напоїв преміальної якості. Такий алкоголь відрізняється м'яким смаком, нейтральним ароматом та не викликає похмілля.

Також купити спирт Альфа можна для застосування у харчовій промисловості. Тут передбачено використання напою як додаткового компонента. Такий інгредієнт здатний покращити споживчі властивості продукції. Найчастіше етиловий спирт Альфа також є у складі кондитерки.

Етиловий спирт – потужна антисептична речовина. Тому він нерідко бере участь у медичній та фармацевтичній промисловості. У зв'язку з високою концентрацією етанолу на шкірі може з'явитися пересихання та відлущування. Тому використовувати цей напій необхідно з граничною обережністю.

Як виготовляється етанол Альфа

У процесі виготовлення спирту виробником суворо витримуються норми виробничого циклу. На всіх стадіях виробництва закладено контроль за виконанням чинних нормативів. Цей сорт етанолу виробляється із пшениці, ячменю або зернових сумішей.

Виготовлення спирту Альфа здійснюється за кілька етапів:

  • підбір відповідної сировини;
  • бродіння отриманого сусла;
  • перегонка продукту;
  • очищення напою за допомогою фільтра;
  • тестування продукту на відповідність стандартам якості.

Усунення шкідливих домішок відбувається шляхом застосування механічної системи фільтрації. Для підвищення рівня очищення на вугільні фільтри встановлюються пластини зі срібла. Таким шляхом вдається мінімізувати відсоток шкідливих домішок.

Після завершення виробничого циклу етанол прямує до лабораторії. За дотримання всіх вимог на етанол видається документ, що підтверджує якість. Із зазначеними документами будь-який замовник може ознайомитись самостійно.

Підприємство оперативно здійснює заявки клієнтів оптом та в роздріб. У майбутньому вони можуть розраховувати на взаємовигідні умови співробітництва. До кожного клієнта використовується індивідуальний підхід. Тому заявки обробляються у максимально короткі терміни.

Способи замовлення етанолу Альфа

Зацікавлені споживачі мають змогу придбати напій великими чи дрібними партіями. Завдяки стабільному поповненню складських запасів замовлення будь-якого обсягу виконуються вчасно.

Купувати етиловий спирт Альфа оптом зручно з таких причин:

  • найвища якість напою;
  • оперативне виконання замовлень;
  • вигідні знижки у ціні;
  • безкоштовне консультування.

Заявки контрагентів обробляються протягом одного-двох днів із дати їх створення. На складах підприємства є товар у необхідному обсязі для своєчасного відправлення. На сьогодні можна використовувати один із доступних методів оплати – готівкою або, здійснивши авансовий платіж за заявленими реквізитами.

Етиловий спирт Альфа наливається в екологічно безпечну упаковку, виготовлену з харчового типу пластику. Такий матеріал не реагує зі вмістом і не впливає на його споживчі властивості. Завдяки цьому параметри продукту залишаються незмінними протягом тривалого часу. Тому спирт можна транспортувати далекими маршрутами без втрати якості.

Щоб скласти замовлення, потрібно відвідати офіційний сайт компанії та заповнити відповідну форму. Треба заздалегідь уточнити спосіб перевезення. Компетентний менеджер допоможе при створенні замовлення та відповісти на поставлені запитання.

 

Схожі статті